Behandelingen en prijzen

Nagels

Gel polish nagels € 12,50

(Je handen worden gelakt met gellak, deze nagellak blijft gemiddeld 2 tot 4 weken glanzen!).

Verwijderen gel polish € 7,50

Acryl nagels € 35,-

(Er wordt een compleet nieuwe set acrylnagels gezet. Bij het maken van acrylnagels worden de natuurlijke nagels verlengt en op een mooie manier gevormd door middel van het aanbrengen van acryl aan de nagelplaat. Het maakt je nagels lang, mooi, sterk, flexibel en vrouwelijk).

Gelnagels € 35,-,

(Er wordt een compleet nieuwe set gelnagels gezet). Voor meer info lees onze brochure.

Correctie na 2 weken (Gel- of acrylnagels) € 25,-

(De correctie van je kunstmatige nagels houdt in dat er extra materiaal wordt toegevoegd aan de zone van je nagelriemen en de vorm van je nagels word hersteld. Zo kunnen ze nog lang mee!).

Correctie na 4 weken € 29,-

Nieuwe nagel (na 1 week garantie) € 5,- per nagel

Verwijderen van kunstnagels € 19,- (+ mini manicure)

Nagelbijter arrangement € 119,- (Controle 11 weken).

Manicure

1) Klassieke manicure € 17,-

(De nagels worden gevijld in de gewenste vorm en gepolijst. Daarna worden je handen geplaatst in een manicure badje voor het verzachten van je nagelriemen. Deze behandeling brengt een rustgevend effect: niet alleen voor je handen maar ook voor je geest. Na het nagelbadje worden de nagelriemen verzorgd, eelt wordt verwijderd, er wordt crème en nagelriemolie aangebracht. Daarna worden de nagels gelakt in de gewenste kleur).

2) Luxe manicure € 25,-

(De nagels worden: gevijld, gepolijst en in een manicure badje geplaatst. Daarna worden ze geschrubd en wordt er een crème en masker aangebracht. Daarna worden uw handen gemasseerd, dit veel voordelen zoals:

Na de handmassage worden de nagels gelakt in de gewenste kleur.

3) Sakura manicure € 29,-

Nagels worden gevijld en gepolijst.

Er wordt een paar polyethyleen handschoenen aangebracht die een voedend product bevatten van hoge kwaliteit. Allantoïne houdt vocht vast, stimuleert de celdeling en groei van nieuwe cellen, versnelt de regeneratie van de huid, vermindert irritaties en remt de ontsteking. Daarnaast maakt ze een ruwe huid glad door deze te hydrateren, maakt de opperhuid zacht, beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden en heeft daarnaast de werking van een natuurlijk antioxidant. Met keratine worden ze versterkt en harder. De conditie en het uiterlijk van de nagels en handen zal verbeterd worden). Aan het einde van de behandeling worden de nagels gelakt.

4) Paraffinebehandeling met handmasker € 15,-

Bij een paraffinebehandeling worden uw handen gemasseerd met een goed voedende handcreme. Vervolgens worden uw handen in een warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine gedompeld. Uw handen worden vervolgens afgesloten in plastic en verpakt in speciale isolerende warmte handschoenen. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen en de nagels! Na ongeveer 15 à 20 minuten wordt de inmiddels gestolde paraffine van uw handen en polsen verwijderd.

Deze behandeling helpt o.a. bij reuma.

Als je diabetes, hoge gevoeligheid, wonden op je handen, spataderen, hoge bloeddruk, hebt dan wordt een paraffinebad niet aangeraden.

Nailart

Sierstenen € 1,-

Nail art vanaf € 5,- per nagel

Bloemetje acryl per stuk € 3,-

One stoke per nagel € 5,-