NailTek

Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf ’Nail Tek’ geneesmiddelen voor nagels door gebruik te maken van unieke technologieën in het eigen laboratorium in de Verenigde Staten. Dankzij de Nail Tek producten worden nagels niet alleen versterkt maar ook de nagelstructuur wordt hersteld. Al vele jaren helpt ’Nail Tek’ met succes vrouwen over de hele wereld om te gaan met de verschillende problemen van de nagels: kwetsbaarheid, zachtheid, droogte en overmatige hardheid van de nagelplaat. Tijdens de behandelingen kan er gebruik gemaakt worden van de onderstaande producten.

NailTek 2 for soft, peeling nails. / voor zachte nagels

Dit product wordt gebruikt om het probleem van zacht, dun en splitsende nagels lossen. De unieke eiwitsamenstelling met mineralen, waaronder calciumpantothenaat, versterkt de nagels aanzienlijk en geeft hen een gezonde groei (high impact). Ook verbindt dit middel en sluit de lagen van de nagelplaat. Na het gebruikmaken van ’Nail Tek 2’ worden uw nagels sterker, steeds dichter, duurzamer en meer elastisch.

NailTek 3 Protection Plus 3 for Hard, Brittle Nails / Voor de droge, harde en broze nagels.

De speciale samenstelling van het hydrolystaat van tarwe-eiwit herstelt en onderhoudt de vochtbalans van de nagelplaat, goed voor zwakke en droge nagels.

NailTek Strengthener 4 Xtra For Weak, damaged Nails / voor nagels welke niet te genezen zijn door de standaard behandeling.

Het is een geconcentreerd therapeutische middel met een extra calcium formule voor de oplossing van de meest ernstige ’niet-standaard’ nagel problemen (high impact). Het geeft nagels flexibiliteit en sterkte. Remedy Nail Tek Xtra is ontworpen voor de nagels welke niet te genezen zijn met behulp van standaard middelen. Deze geconcentreerde voorbereiding geeft zeer zwakke nagels extra kracht. Het stimuleert de regeneratie van keratine en groei van nieuwe cellen van de nagelplaat. Vooral effectief voor de nagels welke helemaal niet geschikt zijn voor het gebruik van kunstmiddelen zoals acryl en gel.

Tijdens deze procedure worden uw nagels gevijld, gepolijst, geschrubd, er wordt een crème en een handmasker aangebracht en daarna worden de nagels gelakt met therapielak ’NailTek’.

Tijdsduur: 30 min

Prijs : euro 15 per procedure.